EtusivuALVARAmmatti- ja kunniakirjaAmmattiosaamisen näytötAsiakirjahallinto ja arkistointiArviointiJärjestämisedellytysten selvityksetKoulutustoimikunnatKysymys- ja vastauspalveluKäsitteistöMiksi näyttötutkinto?Näyttötutkintojen järjestäminenNäyttötutkintojen järjestäjätNäyttötutkintojen perusteetNäyttötutkintomestarikoulutusNäyttötutkinto-opasOppisopimus-opasRahoitusmahdollisuudetTutkintotoimikuntien kotisivutMainostaYhteystiedot

TUTKINTOTOIMIKUNTIEN KOTISIVUT (1.8.2013 - 31.7.2016)

Tutkintotoimikunnat ovat Opetushallituksen asettamia, työnantajia, työntekijöitä, opettajia ja itsenäisiä ammatinharjoittajia edustavia luottamuselimiä, joiden ensisijaisena tehtävänä on valvoa aikuisten näyttötutkintojen järjestämistä ja myöntää tutkintotodistukset.


Tutkintotoimikunnat, jotka toimivat valtakunnallisesti, asetetaan jokaiselle näyttötutkinnolle. Sama tutkintotoimikunta voi vastata useamman näyttötutkinnon järjestämisen valvonnasta.


Tietoja tutkintotoimikunnista löytyy tutkintotoimikuntien kotisivuilta. Tutkintotoimikunnat ilmoittavat kotisivuillaan mm. kokoonpanosta, yhteystiedoista, kokousaikatauluista ja ajankohtaisiata asioista. Lisäksi toimikuntien kotisivuilla on ohjeita ja mallilomakkeita tutkinnon järjestäjien käyttöön.


Lisää tietoja toimikunnan toimialaan kuuluvista tutkinnoista, tutkintojen järjestäjistä sekä tutkintoon valmistavan koulutuksen järjestäjistä löytyy näyttötutkintotietojen haulla.

Opetushallituksen verkkosivuilta löytyy myös luettelo tutkintotoimikuntia koskevia tehtäviä hoitavista henkilöistä.

Valitse haluamasi tutkintotoimikunnan kotisivut:

 

Nayttotutkinnot.fi -portaalia ylläpitää Ammattitutkintoaineiston laadunvarmistus ALVAR © 2014